打印 上一主題 下一主題
收起左側

這個a/c如何啊?

關閉 [複製鏈接]
求 Martin Runescript 個來源的詳細資料
我都好希望知道事實的真相
呢個 post 真係好無意思 -.-
回復 支持 反對

waaa, spent like half an hour reading all the posts lol

i myself cant make out whether ur lying or not coz your source of money is a bit suspicious but u seemed to have a complete plan too, so i dunno :S

anyway, ng ho continue with this mo liu arguement la~ Good luck on lvling and happy runescaping!!
回復 支持 反對

算啦,係時候停啦!
俾佢證明到真係/唔係都無用的
好勁咩?別試去SHOW OFF
出個咁的POST想點姐?
去一去呢到
http://t.rscript.org/topgains
睇下人地1日升幾多先啦,升咁少少就係到出POST,
仲有,就算想話俾人知都係去MARTIN個POST 回啦
唔係MARTIN出個POST咪變左無意思
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 harry-chan111 於 30-7-2008 09:34 發表
算啦,係時候停啦!
俾佢證明到真係/唔係都無用的
好勁咩?別試去SHOW OFF
出個咁的POST想點姐?
去一去呢到
http://t.rscript.org/topgains
睇下人地1日升幾多先啦,升咁少少就係到出POST,
仲有,就算想話俾人知都 ...

佢f2p啊,你用d p2p升lvl o既xp 同佢講,擺明屈佢機la=.=
回復 支持 反對

吹水都仲要死頂 , 算吧啦 !
回復 支持 反對

fish+cook =口= ??  點解cook高過fish咁多ge
回復 支持 反對

都無人理個post了
你仲理咩姐...
回復 支持 反對