打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 台巨好快步港巨,日巨後塵,成為最短命既網上遊戲

無計 外掛仔=自我感覺良好ma以為有外掛大晒。
banban14822 發表於 10-7-2015 07:46

事實又真係有外掛玩晒.... 人手吸一隻200lv兵 最快既神手都要1星期 仲要食晒所有加成。外掛佬 2日就幫你升到210 :)
唔講升兵 講打寶 掛仔有咩怪係打唔羸? 答案係無。 而家外掛已經發展到可以組隊都用到 所以要組隊先會掉既寶 例如 梵天 都唔係問題。
當然掛仔暫時主攻賣外掛兵尼個市場 1隻200lv兵賣 1.6e 210lv賣4e 220賣8e 225賣10e 比起組隊打10日都唔會掉寶既怪,搵錢梗容易。姐係連掛仔都唔到既寶 人手想打到係難過登天。
回復 支持 反對

事實又真係有外掛玩晒.... 人手吸一隻200lv兵 最快既神手都要1星期 仲要食晒所有加成。外掛佬 2日就幫你 ...
豆大哥 發表於 10-7-2015 09:30

自動導航無意思掛仔角度當然賺錢搵食
我地都係純玩姐 比較黎真係無乜意思
回復 支持 反對

外掛多==巨錢多== 一年可以搵成萬億巨錢(一係你大把錢買點數再賣野,一係你用外掛)
**我打死都唔信你可以唔 ...
WkC1994 發表於 9-7-2015 12:22

其實外掛係另一回事,結束營運外掛佔一半但係另一半係續唔約拎唔到更新版權。
回復 支持 反對

回復 1# WkC1994

除非好似韓巨咁跟IP封外掛,如果唔係都會有大量掛,封完一個垃圾掛佬分身,又可以再開既..:Q
回復 支持 反對

個個都外掛
官方冇錢賺自然汁架啦
可能一兩年就KO
回復 支持 反對

回復 5# 小妍~

買點買點品換巨錢LOR

其實港巨228封現金交易係最有用GE救亡方向, 係有人5理解亂鬧一通
同埋佢無辦法封得哂現金交易

大眾係低能居多GE

PS:228封埋買掛兵係港巨(或者講黎幫手封掛GE韓巨)最低能一著
回復 支持 反對

事實又真係有外掛玩晒.... 人手吸一隻200lv兵 最快既神手都要1星期 仲要食晒所有加成。外掛佬 2日就幫你 ...
豆大哥 發表於 10-7-2015 09:30

賺5到真錢, 外掛就5會盛行到咁遠, 大家睇D3就明白
回復 支持 反對

如果有買點既話唔難
日巨布袋ser有位神人天野瑞希(日本人) 唔多點升lv 主唔高lv
但佢有好多城 全巨最大既團佢係行長(日本團)
身家有現金15萬億 要出動埋分身既驢裝銀票先裝得哂
計埋其他裝呀點品果d 總值20萬億(佢自己估計的)
回復 支持 反對

頭先刪左台巨 玩左大半個月一開始以為幾好多人玩,點知見到D外掛GM唔理心都灰唒
而且台巨物價高到離譜 新手難以玩落去
回復 支持 反對

頭先刪左台巨 玩左大半個月一開始以為幾好多人玩,點知見到D外掛GM唔理心都灰唒
而且台巨物價高到離譜 新手 ...
回億總是正 發表於 10-7-2015 09:06

來國巨,印巨吧~
回復 支持 反對